Bloggar som jag följer

Här listar jag de bloggar som jag själv besöker för att få inspiration och kunskap. Det kan handla om allt från aktier, börs, analys och strategitips till att jag helt enkelt tycker om hur de uttrycker sig. Mycket för mig handlar om vilket perspektiv en skribent har och hur de väljer att delge det. Det finns gott om bloggar där ute som är värda att följa men dessa bloggar är de som jag fortsätter att besöka.

Sparo

En riktigt läsvärd blogg som drivs av Micke Larsson som nog är en av de mest extrema spararna vi har. Lever nog mer sparsamt än 99.9 % av alla andra, skriver bra och roliga inlägg gör han också.

RikaTillsammans

Sveriges största ekonomiblogg i regi av Jan Bolmeson. Förmodligen den mest allmänbildande sidan om privatekonomi, fonder och sparande du kan hitta på nätet.

Långsiktig investering

En blogg som varit en inspiration för mig med likartat syfte. Bloggen ämnar att förbättra skribentens investeringsprocess och att inspirera och hjälpa andra spar- och aktieintresserade. Kan rekommendera artiklarna om kassaflöden!

z2036

Stefan Thelenius blogg som är helt fenomenal när det kommer till användbara verktyg och kalkylatorer. Stefan är dessutom riktig duktig och erfaren investerare.

Petrusko

En välskriven långkörare av skribenten Petrusko, primärt för er som gillar utdelningsstrategier men han skriver mycket annat matnyttigt också.

The Dividend Story

Privatsparare med imponerande kapital och resa bakom sig som delar med sig av sina tankar kring investeringar och sin portfölj.

Kronantillmiljonen

En inspirerande resa om hur skribenten gick från 1 krona till 1 miljon som alla läsare fått följa med på. Skriver regelbundet om sin portfölj och tankar kring sina investeringar.

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.