• Pengadrevet

Black friday, Beredskap och Börsdata

Eftersom jag i 48 timmar är bänkad som beredskap för diverse betalrelaterade IT system inom retail under denna black weekend, har jag inte mycket annat för mig mellan incidenterna än att gotta ner mig i Börsdatas nya terminal. De har ju teasat oss frälsta ett bra tag nu men i veckan small det äntligen till.


Vad innebär det här nu då. Jo de innebär att Börsdata gradvis kommer att kliva över på den nya plattformen och addera funktioner successivt för en vassare upplevelse. Så har ni inte redan ett konto och tycker likt mig om att göra era egna stock picks så är det fan i mej dags kan jag säga. Det är även från terminalen jag kommer att presentera vilka screeners jag använder mig av för att vaska fram nya bolag etc. och då kan det vara bra att hänga med. Nedan ser ni en variant på min screener för bolag baserat på tillväxt de senaste 5 åren, ny härlig funktion är att dessa numera kan delas så klickar ni på bilden kommer ni till screenern och kan spara den som er egen.Ska försöka uppdatera relaterade sidor på bloggen i mån av tid allteftersom nya funktioner kommer upp. Fortsatt trevlig helg på er!/ Pengadrevetpengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.