• Pengadrevet

Bra tryck i portföljen

Senaste två veckorna har det varit rejält bra drag på börsen som det flesta av er kanske har märkt. Siffrorna från senaste månadsrapporten hittar ni alltid under portföljmenyn där jag den sista oktober kunde konstatera en avkastning på strax över 4 procent. Så här 8 dagar senare har det ju hänt en del på börsen. Jag kan konstatera att de senaste rullande 30 dagarna så ligger nu min avkastning på 8,62 procent då senaste veckan genererat 3,23% bara i sig. Nu är ju detta inget att skryta som ni kanske ser på Index då hela börsen rört sig i samma mönster och det finns gott om folk som sett riktigt banans fin avkastning i portföljen senaste tiden.


Pengadrevet i relation till OMXS PI senaste månaden

Vi jobbar oss förbi index.

Pengadrevet i relation till OMXS PI senaste veckan

Portföljens totala utveckling ser ni här, Swedol har halkat efter rejält efter jag ökade på till ett snitt av 36,40. Verkar ha varit en eller ett par större aktörer som velat ta sig ur aktien under veckan då stora enskilda poster har gått som reaktion på rapporten. Kursen har rört sig ned mot 32 kronor som var storägaren Nordstjärnans bud för utköp för inte allt så länge sedan. Vi får se om det vänder upp. Hur som helst har det varit spännande första fem veckor för portföljen sen officiell start.Trevlig helg på er!


/ Investeraren


pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.