• Pengadrevet

Concentric går som tåget?

Så jag skrev ju igår om att Concentric klev in med en usel rapport för kvartal 3 och att jag förväntade mig citat "kursen sladdar rakt in i bergväggen". Ack så fel jag hade om marknadens nyktra syn på detta bolag då kursen så här knappt två börsdagar senare står i 136,40 (131,60 efter stängning 5 nov). Hur kursen kan stiga 5 kronor på denna information kan jag inte påstå att jag förstår, men hey, Mr Market är ju som för många bekant en bipolär kille som gör lite som han vill.


Börsen i stort är ju såklart glödhet nu då både breda som smala index tågar uppåt mot nya all time highs och investerare är väldigt giriga. Istället för att ta den jobbiga vägen att tillskriva detta att jag helt enkelt inte vet vad jag snackar om, så väljer jag att se det som ett resultat av marknadens övergripande bull rally som pågår där allt bara ska upp. Bedöm själva. Den å andra sidan vara på grund av att de minst lika tunga namnet tillika Pengadrevet SEB har kom med en köp rek igår..../ Investeraren

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.