• Pengadrevet

Pengadrevet firar en månad

Hade du frågat mig för två månader sedan om jag kunde se mig själv som bloggare hade jag nog undrat vad du snackade om. Nu firar jag att min första månad har passerat sedan pengadrevet.se slog upp dörrarna den 5 oktober och har lite svårt att fatta vad som egentligen hände. Jag fick en skön idé efter att jag läst ut Rich dad poor dad av Robert T. Kiyosaki att jag faktiskt borde göra något mer för att påverka min privatekonomi än att bara gnälla om vilken lön jag får varje månad. Drömmar om aktiebolag och förmåner föds och chansen om att få investera oskattat kapital direkt via bolaget. Jobba som konsult samtidigt och lasta in pengar i företaget, allt är möjligt. Samtidigt vill jag ju börja någonstans och skapa något, få utlopp för den kunskap jag tar in och kanske inspirera andra. Om detta även skulle tvinga mig att skärpa mig när det kommer till mina egna investeringar vore ju toppen, att konstant få en reality check på vad jag håller på med. Jag försöker tänka på både kort och lång sikt här tack vare Kiyosaki. Kanske det till och med gör att jag får chans att träffa likasinnade?


Så tack vare Mr Kiyosaki sitter jag här nu och skriver det här inlägget, nr 36 på en månad inklusive all den information som publicerats på sidan. Uppenbarligen kunde gubben inspirera. Det absolut bästa med det hela är att det har varit riktigt kul och jag tycker om det, det känns inte särskilt ansträngande utan orden liksom rinner ur mig. Sen om det är läsvärt är ju en annan femma och de kan bara ni andra bedöma, kanske svider i ögonen och ger ångest att läsa mina texter. Kanske inte gör så mycket för jag har lärt mig riktigt mycket bara under resans gång så det gör det hela värt det.


Så jag ser fram emot fler inlägg och fler analyser och förhoppningsvis lyckas jag inspirera några av er på vägen till ett rikare liv./ Investeraren

0 visningar

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.