• Pengadrevet

Premiär

Välkommen till min blogg pengadrevet. Snart kommer bloggen att fyllas av information och inlägg från min resa som nyfrälst investerare. Ni kommer att få ta del av min filosofie, strategi och portföljhantering. Vart jag hämtar min inspiration ifrån och hur jag lär mig hantera mina investeringar. Tanken med bloggen är inte att ge rådgivning utan enbart skapa ett forum för mig att dokumentera min resa och mina tankar kring investeringar och hur jag förhåller mig till dessa.


Om ni vill ta del av denna resa och inspiration är ni välkomna att följa mig. Ambitionen kommer snarare att ligga på kvalitet än kvantitet då jag vill samla information som jag själv har sökt efter i min jakt på kunskap. Ofta information som jag ansett som viktig eller som saknats i andra forum. Hel enkelt en plattform där man kan hitta det mesta som rör investeringar ur ett nybörjarperspektiv och hur man kan ta sig vidare.


/ Investeraren

0 visningar

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.