• Pengadrevet

Summeringar av bra finansböcker på YouTube!

Eftersom det är nyårsdagen och vi alla är trötta och lata tänkte jag att det skulle passa bra med ett litet tips för lättsmält kunskap. På Twitter sprang på en delning av en vad jag tycker är en mycket bra och kul YouTube kanal för oss aktieintresserade. Då jag själv starkt förespråkar eget finansiellt lärande och skriver en del bokrecensioner här på sidan, tycker att idén är lysande då jag har respekt för att tyngre börslitteratur inte är för alla.


The Swedish investors YouTube kanal är en kanal där ägaren Erik Abrahamsson delar med sig av vad han anser är nyckelteman från böcker skrivna av några av vår tids största investerare. Tänk typ sammanfattningar av böcker på cirka 10 - 15 minuter där du får en genomgång av de essentiella temana som presenteras i boken. Riktigt bra!Mycket nöje!/ Pengadrevet

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.