• Pengadrevet

Uppdateringar på Pengadrevet

Vissa av er kanske har märkt att en del bilder inte har visats korrekt under veckan på några av sidorna under huvudrubrikerna. Det har varit lite strul med kopplingen mot databasen där de lagras men detta har nu korrigerats med nya bilder idag.


Sidor som har korrigerats ärSå passa gärna på att dyk in igen under de rubriker ni är intresserade av så ska allt innehåll vara korrigerat och aktuellt om ni besökt dessa under veckan.


Ny sida, här kan du ta del av vilka bloggar som inspirerar mig


https://www.pengadrevet.se/bloggar


Kan även meddelade att spänningen är helt jävla bananas så här på lördagsmorgonen. Jag är både glad och även rörd över att se att jag förhoppningsvis snart passerar ett landmärke för Pengadrevet. Nedan ser ni utvecklingen av antalet följare på facebooksidan.Så vill passa på att tacka er som redan visar intresse och följer bloggen, det är fantastiskt roligt och inspirerande.


Trevlig helg på er!/ Investeraren

0 visningar

pengadrevet@gmail.com

Stockholms län, Sverige
 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Ansvarsfriskrivning

Besökare av pengadrevet upplyses om att aktieinvesteringar alltid innebär ett risktagande. Det som skrivs på sidan ska aldrig betraktas som rekommendationer, gör alltid en egen analys inför potentiella investeringar.